Hyblerne på Østerbro​ - botilbud i København

Sputnikhyblerne: botilbud for unge med autisme​ i København

​Vi bor på Lyngbyvej, lige ved Ryparken i København Ø. Der er 700 meter til Ryparken Station og fem minutters gang til det grønne område "Ryvangen", hvor der er sø og natur. Både i Ryparken og på Emdrupvej er der supermarkeder og mindre butikker.​

Værelserne

Værelserne på Sputniks botilbud i København er på ca. 21 m2. De er nye, lyse og venlige, med pænt rummeligt bad, mindre køkken med kogeplader, køleskab og miniovn. Der er adgang til hurtig internetforbindelse fra alle værelser.​

Moderne ungdomsboliger

Hyblerne har 24 ét-værelses lejligheder i et helt nyt kompleks af ungdomsboliger. Herudover har vi tre fælleslejligheder, hvor vi spiser sammen i mindre grupper og hygger os sammen. De er kun for beboere på botilbuddet.

Vi har også adgang til et fælleslokale, med bordfodbold og bordtennis, et vaskeri og en stor tagterrasse med grill, som vi deler med de andre unge i huset.

Beboere og ansatte i vores botilbud

Hyblerne i København (Østerbro) har 24 beboere og 6 udslusningspladser.

Hverdagen er relativt overskueligt med en høj grad af genkendelighed og forudsigelighed.

Personalet i vores botilbud er pædagoger, som er efteruddannet inden for autisme. Se mere om personalets uddannelse.

Kontakt

☎ Leder Bettina Råschou 26 25 47 30

Du er velkommen til at komme på besøg på Hyblerne.​ Ring til Bettina for at lave en aftale.

Se alle kontaktoplysninger for vores botilbud i København her eller læs mere om målgruppen (unge med autisme).  ​

For sagsbehandlere

Uddrage fra tilsynet: 

"Det er socialtilsynets konklusion, at tilbuddet arbejder ud fra en klar målgruppebeskrivelse, og har relevante faglige tilgange og metoder der understøtter de unges udvikling og trivsel."

"​Det konkluderes, at tilbuddet har en kompetent ledelse der varetager tilbuddets daglige drift relevant. Ledelse og medarbejdere modtager supervision og får kompetenceudvikling der tager afsæt i de unges behov og tilbuddets referenceramme."

Se hele Socialtilsynets konklusion for Sputnikhyblernes botilbud i København eller hent tilsynsrapporten på Tilbudsportalen.

Botilbud i København

Her ser man indgangen til Hyblerne på Østerbro​

Sputnikhyblerne

Lyngbyvej 172,

2100 København Ø

Tlf.: 26 25 47 30

hyblerne@skolensputnik.dk

Tilmelding til nyhedsbrev

Få nyt fra Sputnik i din indbakke​. Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.

Sociale medier